Alla inlägg under april 2011

Av Inge Gullinger. - 17 april 2011 11:44

Idag är jag fortfarande "förkyld"  har snuva .feber samt så har jag  fått "Pippi" lite sjukt kanske ?? men jag är ju sjuk !     humorn är det sanerligen inget fel på  i alla fall. 


"Eller" ??


Skall inte göra något idag bara ta det lugnt och vårda min förkylning så gott det går. Kanske titta på Tv eller Sova bort det.


//Kramar

Inge. 

ANNONS
Av Inge Gullinger. - 16 april 2011 11:15

Idag är det Lördag och jag är förkyld ,små febrig och har lite ont i halsen ,verkligen "Toppen" 

Man får rå om sig själv med lite Te och sådant och se någon spännande dokumentär på tv.


Wy skall på sitt första barn kallas idag så Tess skall informera mig hur det gick ,hon skickade en sött bild på henne för en halv timme sedan då hon var  uppklädd och fin med Noas present ,jag ringde upp och pratade med Wy hon sade "jag vill banka på Noas paket"

hehehe ,hon är såååå  sött.


Ha det nice alla

// Kramar Inge.

ANNONS
Av Inge Gullinger. - 15 april 2011 15:34


Idag bjöd föreståndaren hela LP personalen på lunch i pingstkyrkans restaurang

alla blev överförtjusta då det visade sig att det bjöds på bakad potatis med bla.. hakad kyckling med currysås vilket var jätte got och vi fick käka så mycket vi ville men ingen kunde få i sig mera än två  så  det var många besvikna miner vid bordet kan jag tala om.Sedan bjöds det på kaffe och kaka men det var knappt ingen som kunde smaka.

Sedan påmindes jag av en gammal erfarenhet att jag ej tål Curry !!  "stakars mig på cykeln hem men man fick ju lite extra fart.....


Nu är det sannerligen Fredags mys och jag skall bara ta det lugnt och titta på Tv ,sedan tror jag skulle behöva jogga imorgon och försöka bränna lunchen som jag åt idag. huuuu. hoppas Sofie och Monci skall jogga imorgon.//Kramar

Inge.

Av Inge Gullinger. - 13 april 2011 16:51

Idag var det ett beställt flytt städ av ett hus som vi städade i hela dagen  jag och tre andra åkte upp till ett vackert och  idylliskt hus ovanför Jämjö  som var rött med vita knutar och huset hade en rymlig nedervåning fast med en aning trängre övervåning ,verkligen vackert dröm hus  30 eller 40 tal ?? belägget på landet mycket skog osv men bakom denna idyll var den också otäck då jag på övervåningen tvingades damsuga och fixa till i dom låga men avlånga lönnrummen (utrymmena) som fanns i varje sov rum det första sovrummet som vi helt han klart hade två sådana utrymmen  "verkligen obehagligt" och den ständiga rädslan för att bli "nafsad i ändan"  av en sådan där muterad kromosom råtta var ständigt närvarande i sinnet när jag kallsvettigt på alla fyra  i det "becksvarta" utrymmet med endast en damsuga slang och med en liten ,liten ficklampa som möjliga försvars vapen.   

Men trots allt så damsög jag de två utrymmena och tillsamman med min kollega så fixade vi resten i det övriga  sov rummet och vi han nästan med det andra sovrummet och sedan erbjöd sig min kollega att ta det sista Utrymmet när vi skall fortsätta i morgon  vilket var helt okej "MEN" inte för jag  skulle vara RÄDD !!! ...utan för att jag jag inte ville vara "EGOISTISK" 


Men en sak är ju säker jag lär ju få mardrömmar i natt efter att ha varit i dom där hemska utrymmena med sina vampyrliknande råttor som lurar i mörkret.

   

//Kramar.

Inge.

 
Av Inge Gullinger. - 12 april 2011 20:34

Idag har jag slagigt  cyklingen med 5 minuter  "tjolahopp"  slå det om ni kan =)

Jag fixade med mina två stolar som inte riktigt är färdiga än men den ena är   i alla fall strax klar.

tidigare på morgonen  fick jag ett sms av föreståndaren att    "LP kören" skulle uppträda på något öppet hus i någon församlings lokal efter Lunch, så då kan ni gissa vem som gjorde sin "Debut" den eftermiddagen inför en lagom publik.   

Vi sjöng nog nära 10 visor. och Föreståndaren som Leder Kören lätt några utav  körens medlemmar  gå fram och säga några ord till publiken ,jag som var bakom en utav tjejerna och stod bredvid en lång kille och försökte göra mig så liten som möjligt under mellansnacken och BAD TILL GUD "snälla,snälla välj inte miiiiiiig !!!!     men som tur var skonades jag från den biten men enligt en utav  tjejerna så kan man få komma fram vid andra gången men det skall jag nog kunna klara för nu är man lite mera förbered och det känns faktiskt lite spännande.


Allt var ju heller inte planerat och jag hade ju ingen erfarenhet i att sjunga i kör eller kunna några visor utantill men vi hade som tur var sång häften så att man kunde i alla fall hänga med i svängarna.

Nervositeten släppte faktiskt väldigt fort och det blev en väldigt befriande känsla och att försöka hålla takten och hänga med i texten   


Så vist hänger jag med nästa gång.


//Kramar


Inge.


Av Inge Gullinger. - 11 april 2011 16:50

Idag sov jag lite för länge så det var att slänga sig i duschen och på med kläderna och ut i förrådet på gården och  plocka ut cykeln och tok köra till jobbet när jag väll var där och färdig ombytt samt genom svett så undrade föreståndaren och dom övriga om jag har "stressat"    kl var inte exakt 8  vilket var skönt men när jag förklarade lägget kunde dom inte hålla sig för skratt ,samt att jag slog ett värdrekord på 10 minuters cykling som för mig i vanliga fall tar 15 minuter från Musikgatan till jobbet. jag slog mig själv med 5 minuter "FAN VA BRA JAG ÄR"

har tagit mig flera veckor och slå 15 minuter och idag gjorde jag det !!! 


Har idag bytt  däck på 2 släpp och på jobbets bil ( Ford tror jag ? )  så det var ett mycket "roligt" jobb    men det gick verkligen undan när vi bytte på släpen     ,imorgon är det lastbilens tur att få sina nya sommardäck.   


Handlade efter jobbet och känner mig nöjd efter en väll utförd dag.

Jag skall passa på och fixa min stakars säng som rasade ihop i fredags då ena skruven som håller ihop ena sidan hade typ åkt ur och blivit sne eller hur jag bäst kan beskriva skadan men jag skall i alla fall försöka laga det ,så jag slipper sova på soffan för jag är ta mig .. "fan".. inte gift längre !!!

Nä Inge du får ta dig i kragen och få tummarna ur ...... och se till att sängen blir lagad  för annars !!!         tja, tomma hot funkar inte på mig även om det är jag själv som säger dom.

Imorgon  blir det familjekursen för min del och det skall bli skönt och sitta och ventilera tankar och funderingar med andra vuxna i sina situationer och erfarenheter.

Ha det så bra och skött om er.


//Kramar.

Inge. 

Av Inge Gullinger. - 10 april 2011 13:48

Idag är det dagens mest drygaste dag ,Jag skall inte göra något "skit" bara lata mig och sedan villa efteråt  hehehe.

Skojar bara skall Diska och Tvätta samt plocka undan dotterns leksaker och damma av lite sedan har jag det gjort och behöver inte tänka på det imorgon.

Och jag skall senare gå ut lite i det finna vädret  "OM VÄDRET FINNS KVAR NÄR JAG KOMMER UT"

Annars känner jag mig allmänt gnällig och dryg fast det behöver man inte tala så högt om.

Vaknade kl 10 idag av att Morsan ringde och berättade att Krister och hans son med respektive var i Kyrkan och Mamma satt ute i Carporten och möss i det finna vädret.

Verkligen avundsjuk på Mamma och Krister som har den ute möjligheten jag har visserligen min finna Balkong som behöver soppas av samt har jag lite bråte som behöver plockas bort .

Kan få det mysigt där ute när jag tänker efter har lite idéer till sommaren som är på ingång och kan fixa lite blomrabatter och lite annat kul. =)

Kanske en duktig  piga som kan göra arbetet åt miiiiig med hmm ??????  fast det fungerar nog inte på det sättet ????

Nu blev jag väldigt pigg och alert skall låta tanke gå till handling idag.

Skall Fixa Disken och Tvätten sedan ge mig på Balkongen.

UPP TILL HANDLING !!!!!!


Kramar // Inge.

Av Inge Gullinger. - 9 april 2011 23:33

Igår kom  Wy hem vid 4 tiden och  var jätte glad över att få komma hem till Pappa och och få spendera lite Pappa tid  vi besökte bland annat ridskolan där Wy fick rida trähästen som var väldigt populär och hon ville "ABSOLUT" inte gå därifrån efter att få ha suttit på den däran och hållit i tyglarna  och haft jätte skojigt  så  slutade allt med att jag fick gå hem med en mycket arg och besviken unge.    

Men efter att ha fåt leka av sig vid en utav lekparkerna hemma vid så glömde hon bort trähästen  

 men sedan fick jag höra på ett evigt tjat resten av kvällen samt på Morgon kvisten följande dag    

så när min kära Syster kom vid 12 tiden och vi gjort oss klara att ge oss iväg till marknaden så kan ni gissa vilket ställe vi besökte först =)    

Väll vid Marknaden möte vi upp Tant Sofie =) och vi kolade runt samt Wy åkte en karusell och fick en sådan där rit tavla som jag inte kan beskriva hur den fungerar ???  Ehhh som en magisk ritt tavla typ !!!!???? 

Monica och tant Sofie hängde med till Tess och Jonas då vi lämnade Wy och tjejerna fick titta runt och hälsa .... Wy ville visa upp sin spark cykel och vanliga cykel med stödhjul och visade Pappa och tjejerna hur duktig hon var 

Jag säger bara WOW !!!!  duktigare unge får man leta efter  ;) 

Tess  och Jonas är verkligen fantastiska med Wy. 


Vi hängde med Monica  till Willys och handlade sedan åkte jag och Sofie hem till Monica och käkade middag och umgicks  Jarri (Sofies sambo) kom över senare på kvällen , kom hem för några timmar sedan och  kollar nu på någon trevlig action film med Sylvester Stalone  (om jag stavade det rätt ?) 

Skall sedan gå och lägga mig efter ytterligare en händelse rik dag.

//Kramar  Inge.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se