Alla inlägg under maj 2011

Av Inge Gullinger. - 17 maj 2011 18:54

Idag så var det sista dagen på Kursen (Bättre föräldraskap) Vilket var mycket givande och speciellt

Som sista dagen så bjöds det på riktigt god middag !!  eller rättare sagt BUFFÉ med Potatissallad två olika kött historier och Mango och andra exotiska frukt sorter. mmm verkligen gott fast min Mage tålde tyvär inte den kombinationen.      


När jag drog mig diskret tillbaka så gav kurs ledaren mig en stor Ros och ett diplom där dom övriga deltagarna hade skrivit positiva saker om mig vilket jag vill dela med mig av här.


 Du är Modig och har gått igenom mycket i livet.


 Du älskar din dotter mycket och vill det bästa för henne.


 Du är en underbar Pappa.


 Du är en lugn och Tålmodig person.


 Du sitter inte i gamla spår utan är "open minded" och söker nya vägar för att göra familjesituationen bättre.


 Du är generös mot andra och behöver tänka mer på dig själv.


 Du ser till din Dotters bästa och sätter hennes behov i första

rummet. 


Känner mig riktigt "HEDRAD" och "STOLT" ,inte alla som får sådana Heders betygelser ,samt så hade jag skrivit positiva saker i deras Diplom.


Kram// Inge.


ANNONS
Av Inge Gullinger. - 16 maj 2011 16:11

Hej  minna små vänner.=)


Idag har det inte varit så mycket speciellt nytt mera än att vi imorgon skall Måla och fixa i våra nya Lokaler som nu blivit färdig byggda då vi skall Flyta ut våran verksamhet ditt efter Sommaren ,så man kommer att sakna den gamla gården !

Som tyvärr skall Rivas ner till hösten.

Så det kommer att bli intensiva flytt Veckor.


Övrigt idag så har jag gjort färdigt en möbel sedan håller jag på för fult med en annan sedan har jag ytterligare en stol som jag precis kom på att jag glömt bort ..hehe...


Jag handlade även idag efter Jobbet så nu har man det fixat.

Kramar // Inge.


ANNONS
Av Inge Gullinger. - 15 maj 2011 22:55


Min dotter ringde mig idag och dom hade precis kommit hem från Astrid Lindgrens värld i Vimmerby =)  Wy hade väldigt mycket kul att berätta för mig  och när hon sade hej då tog Tess över samtalet och så hörde jag Wy glatt sjunga en Pippi sång med glada höga toner i bakgrunden.


Mamma Tess berättade att det bara hade varit Pippi för hela slanten fast Wy hade oxå varit och tittat på annat med

och blan .. köpt ett Nasse djur som Lotta på Bråkmakargatan har.

Dom hade tittat på  Pippi och Emil i Lönneberga och Ronja föreställningar och en massa annat roligt.  =)


Kramar// Inge.


Av Inge Gullinger. - 14 maj 2011 11:17

Idag är det kanal 10 som gäller !! flera bra dokumentärer på "G"

och på 1an eler 2an kommer Vetenskapens värd.   


Sedan kommer jag att göra massa nytta för jag har en Maskin tvätt på rullning ute i badrummet  ,samt när det blir en timmes sport på kanal 10 så går jag och diskar och fixar i köket med mera.  


Sen får man se vad som händer !!!!!      Blir sporten förlängd så får jag väll gå ut.  


//KRAM.

Av Inge Gullinger. - 13 maj 2011 15:50


Idag på jobbet  var alla mer eller mindre små trötta och sugna att gå på helg. Min ena kollega spred dok som han brukar göra "en god stämning" och som alltid bjuder han alla på ett got skratt. Han har verkligen en förmåga att sprida god stämning runt om kring sig och lämnar sällan någon oberörd.=)För min egen del så upptäckte jag igår att jag fortfarande kunde spela gittar trots att det var 10 år sedan sist jag spelade så takterna satt konstigt i så nog blev jag sugen att spela. Jag spelade lite inför dom andra idag och visade lite utav min gamla "INGE lirar stil"  =))))


Så Dragspels planerna åker i soptunnan för tillfället för nu gäller det att fortsätta att lära mig Gitar spel för nu vet jag att jag fortfarande kan det som jag lärde mig för över 10 år sedan. 
Av Inge Gullinger. - 12 maj 2011 17:12

Hejsan ! Idag hämtade jag en liten sjukling från dagis Wy hade inte varit pigg under dagen och när vi kom hem ville hon leka i lekparken fast jag såg på henne att det inte var aktuellt. Så hon var väldigt ledsen ,jag ringde till Tess så Jonas fick köra och hämta henne jag kände att det var bättre att hon fick åka hem och kurera sig hemma  så Jag lovade WY att jag kunde hälsa på  när hon blivit frisk igen och se hennes nya studsmatta. Idag har vi alla på Jobbet suttit ute och Grillat ,verkligen gott en God tjej på jobbet hade varit med och ståt för det mesta av grillningen och gjort sallad och annat smått och gott , bla grillade smörgåsar med en smör blandning av vitlök ,nejlika (tror jag) sedan någon annan ingrediens   som dom kallade Krokodilsmör ,mmm  verkligen gott.     Hon är verkligen en kanon tjej !!!  Nu skall jag göra lite kvälls mat och sedan se någon trevlig film.

HA det gott alla. //Kramar Inge.

Av Inge Gullinger. - 11 maj 2011 15:53

Hej svejs !!


Det har varit otroligt varmt ute idag ,mer varmare än vad det varit hittills. Man hade ingen lust att sitta ine och rista med sin lilla  kniv mot stols lackeringen. Efter lunchen satt vi alla ute som döda sillar och svetades.  Imorgon bjuds det på grillat   .... Ehh ...nä inte helt riktigt vi får  betala 15 kronor!!  GUD vilka snåljåpar.                        MEN vi får ju massor av gott så det blir det ju värt.

Längtar redan efter att få sätta tänderna i en saftig KOTLETT !!!!!  

Kramar// Inge.

 

Av Inge Gullinger. - 9 maj 2011 20:54

Hej alla !!

Idag har det varit rätt segt på jobbet vilket jag inte var ensam om att tycka ,alla gäspade mer eller mindre.

Har själv varit seg och trött nu under en tid förmodligen vädret som spökar.

Det har sannerligen varit skönt väder idag ,alla på jobbet  passade på att ta en riktig lång lunch paus idag och satte sig utanför och njöt ute i den varma solen.

Efter jobbet så veckor handlade jag på Willys.


Wylie åkte hem i Lördags kväll jag fick höra följande dag att hon hade mått dåligt under natten och blivit sjuk vilket jag misstänkte då hon inte var sitt vanliga jag under Lördagen då vi var på Wämöparken ,men enligt "Tess" var hon ändå pigg under Söndagen då hon ville ut i trädgården och hoppa på sin studsmatta ,så det är ju ändå fart på henne...hehehe. =)NU skall Jag fixa lite innan jag går och lägger mig  Så ha det gott alla.


//Kramar Inge.Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se