Alla inlägg under maj 2011

Av Inge Gullinger. - 6 maj 2011 20:34

Hejsan mina vänner !!  

Idag hämtade jag Wy från dagiset och hade förberett med lite frukt

vi gick först hem och lämnade hennes väska sedan gick vi till Lekparken och var där en stund sedan gick vi till den stora ängen och satte oss på gräset och åt lite frukt och plockade med blommor och vi såg ett tio tal hästar på håll som vandrade på rad mot en skogs stig och vi mötte även samma hästar och ryttare när vi var på en spännande upptäcktsfärd ute i det gröna

vilket glade Wy eftersom hästar är ju hennes favorit ämne. =)  
När man sitter ute så med tösen så märker man samtidigt hur vackert omgivningen är eftersom man i regel aldrig tar sig tid att begrunda ,jag älskar verkligen mitt bostads område med den lantliga ,idylliska naturen.    Väll hemma så var det verkligen bus och lek på schemat samt så tittade vi på "Pippi långstrump" och hade verkligen fredags mys

Nu sover hon väll belåtet i sin säng efter en väll berikande dag.


Och det var heller inga tjurerier eller något sådant idag utan vi hade det bara roligt och mysigt.


Imorgon blir det mera äventyr eventuellt på Wämöparken med Tjejerna  


//Kramar  Inge.

ANNONS
Av Inge Gullinger. - 5 maj 2011 20:15

Hejsan mina vänner Idag är det Torsdag om ni inte viste det ??? vilket betyder att det snart är Fredag och snart helg =)  Jag har bara haft verkstads arbete idag och "BARA" varit "duktig" hmm ... =/ Vi får ta det med en nypa salt hehe.   


Imorgon skall jag hämta min bussiga lilla solstråle från dagis då hon skall vara hos mig över helgen vilket skall bli spännande eftersom hon har börjat komma in i en rolig period då hon blir mycket arg och på dåligt humör när hon inte får som hon vill    ....hehe....jag har ju hört av mamma Tess om Wys små humörs svängningar "MEN" det fixar man ju lätt!!!      


Jag har ju alltid trott att hon kommer att bli en mycket bestämd liten tjej så nu i morgon får vi se hur "Min lilla oskyldiga Prinsessa " kommer att vara i morgon.     


//Kramar Inge.

ANNONS
Av Inge Gullinger. - 4 maj 2011 16:37

Hej alla minna små vänner Idag så har jag varit små trött och bara gått runt och  gäspat. Föreståndaren skulle börja hålla sin dagliga Kristna morgon samling när jag kom och jag satte mig ner och kämpade intensivt för att inte somna under en Halvtimme !! verkligen svårt att höra Guds ord när man är jätte trött då är den istället ett effektivt sömnpiller.
Min chef ville vara snäll och köpte åter igen en burk med massa goda karameller i till oss flitiga arbetare och det är ju snällt  ,MEN för "fan" måste han " ALLTID " sätta den frestande burken på mitt bord ??? och så nära mig ???? Verkligen svårt att komma i form när man ständigt skall invaderas av karameller, svårt ibland att stå emot sådan frestelse.
//Kramar Inge.
 Av Inge Gullinger. - 3 maj 2011 10:30

Hej mina kära vänner ,är hemma en snabb runda för jag glömde min kurs bok inför ikväll på Bättre föräldraskap. den får man ju inte missa.


Idag är det bara verkstads arbete så det känns litte små drygt måste jag erkänna  då känns det ju bra att sticka hem en snabb runda och svettas lite med cykeln.Har ju hittat en snabbare väg till jobbet från mitt och jag slipper dessa hemska uppförsbackarna ,kanske är jag lat men på månarna måste det gå fort och effektivt.

När jag skulle hemåt nu så tog jag genvägen och upptäckte att den var otroligt "HEMSK" uppför.   och då funderar man om hur det skulle varit om man hade cykelvägar som enbart gick nerför oavsett vilket håll man skulle ta.  Hmmm."Snälla Gud kan inte du skapa EN cykelväg  som endast har nerförsbacke så jag aldrig mera behöver cykla uppför

varken när jag skall till jobbet eller hem    AMEN!!!"


Tror ni att det fungerar ???


Värt ett försök i alla fall.

//Kramar Inge.

Av Inge Gullinger. - 2 maj 2011 17:54

Idag har Måndagen varit mycket bättre än vad dom brukar vara=)idag har jag och en kollega hämtat möbler från en lägenhet som en kvinna skänkte till oss och det var ju ingen skit direkt som hon skänkte utan fräscha Möbler och lite prylar bla  hyllsektioner som knappt var ett år gamla och som enligt henne got åt åtskilliga tusenlappar ,kan bara säga en sak      "Jaaaa vadå" ??  skulle du skänka bort en möbel för typ ??!! 10,000 kr som inte är ens ett år gammal ???


I alla fall var hon "ovanligt" generös och det finns faktiskt alldeles för få av den sorten !!!

(om dessa bra människor ens finns ??

Jag är det i alla fall inte !! .....Är du ???Sedan fick jag och två till den stora "äran" att leverera finna gamla Möbler till högskolan i Gräsvik  till deras cafeteria!!! och en viss person var så överlycklig över "utsikten" och jag förstod honom mycket väll...           

Ha det bra mina vänner !!   


//Kramar.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se