Direktlänk till inlägg 16 juli 2011

Lördag.

Av Inge Gullinger. - 16 juli 2011 11:26

Hejsan mina vänner =)


Nu var det några dagar sedan jag var här ine och skrev men det har hänt en hell del sedan sist.


Jag var på min dotters födelsedags kalas ihop med min syster och vårrann Mamma och hennes man Krister och det hela var jätte trevligt och Wylie fick väldigt mycket presenter från alla som var med på kalaset.


Jag fick även möjligheten att träffa lite nya ansikten som jag inte haft förmånen att träffa innan =)Samma dag åkte jag och Wylie med Farmor och plast Farfar hem till Yngsjö och stannade där några dagar.

Jag Passade även på när jag var i Yngsjö att jogga ner till stranden som låg 800 meter från Mammas och Kristers hus efter frukosten på Söndagen och då när jag skulle vända från stranden kom en mycket vacker kvinnlig joggare som kom bakom mig och helt plötsligt joggade hon om mig vilket bekom min ära för när och


även om jag hade en mycket behaglig utsikt så kunde jag  inte bortse från att det hela sved en aning över att hon var bättre än mig.

Helt klart kan jag vara en dålig förlorare MEN bara ibland.


Wylie gjorde en intressant upptäckt när vi var hos Farmor nämligen att det kan vara mysigt och mycket bekvämt att sitta på Farmors rollator.


På Söndagen var vi och kolade på Chernobil barnen   (om jag stavar det rät ????) som uppträde på tivoli parken i Kristianstad (om det hette så ?? ) fast Wylie och jag var bara en liten stund och tittade sedan kållade vi på fåglarna och sedan gick vi till Parken. 

Vi försökte även leta upp en toalett då Wylie behövde gå och Parken hade nämligen säkert uppåt 20 baja major men ingen var olåst och alla hade hänglås på.
Jag kände Panik då jag inte fann någon av dom öppna och jag är ju inte heller bekant med Kristianstad eller denna park som till skillnad från min kära mamma  som som fick ryka in och visade oss en VÄLL synlig byggnad som hade toalett en trappa upp och det var verkligen oroväckande trappor som man inte skulle bli så förvånad om dom en vacker dag rasade.


På Tisdagen var det åter dags  för mig att jogga upp till stranden och då hade jag kommit över den där "Show Off" bruden 

jag passade även på att testa temperaturen i vattnet och jag dopade bara i stortån för att dra den absoluta slutsatsen att mitt eget frys skulle göra sig utmärkt hemma i dessa vatten.


Wylie och jag åkte tågget hem och hon uppförde sig exemplariskt och vi hade roligt men hon blev riktigt uttråkad vid slutet av resan hem men då hade vi faktiskt kommit till Karlskrona och tur var väll det haha...Hon blev riktigt glad när vi möttes upp av Tess och Jonas.


På Fredagen åkte jag till Sofie och Jerri som hade besök av den beryktade och omtalade Peter han hade gått mycket och joggat ,tränat på gym och mycket av hans förvandling under dessa 6 Månader var ochså tack vare ett preparat som heter "Herbalife"som i mångas och i mina ögon ochså är en mirakel kur ,Men den måste givetvis kombineras med träning och bra mat. Men den verkar faktiskt och gör att kilona rasar mycket fortare.jag minns inte hur mycket han vägde men han vägde kanske lite mera än vad jag gör idag och har tappat 20 kilo på 6 månader i kombination av träning på gym samt löpning. Man kan säga att han har fått hela sitt liv förändrat till det bättre och jag kan inte låta bli att beundra och inspireras av hans stora framgång.

Jerri kör själv med "Herbalife" och det finns olika sorters Herbalife samt med olika smak osv...


Dom tycker jag också skall börja med "Herbalife" eftersom jag jag cyklar och  småjoggar med Sofie och Monica så ofta det går. Cyklingen kör jag ju varje dag och jag kan Cykla oavbrutet i ungefär lite över 8 kilometer ut till Monica utan problem och ungefär 9 kilometer ut till Sofie har jag räknat ut genom "jogg.se" som jag gått med i.

Jag Cyklar emellan åt ut till min syster Monica och sedan bor Sofie en bit bort därifrån. 


Ha det gott alla. //Inge.

 
ANNONS
 
modernatur

modernatur

17 juli 2011 10:18

Du har redan minskat i vikt, det såg vi när du var här.
Om du börjar koka grönsaker i stället och ät det ett tag så lovar jag att du ser resultat även utan Herbalife. Det är skrämmande att dom skall ta så mycket betalt. Hur många i dag har jobb och inkomst så dom har råd med det?
Om nu Herbalife är så himla bra så kan dom väl skriva ut det på recept:)
Kolla med din läkare om dom inte har nåt som du kan få utskrivet som hjälper lika bra. Fast jag tror du kan själv med mycket grönsaker och frukt och bär. Förr fanns inte Herbalife, folk kunde gå ner ändå.
Du har ju redan minskat massor utan Herbalife:)
Kram
Mamma

http://modernatur.bloggagratis.se

Inge Gullinger.

18 juli 2011 22:01

Tack Mamma =)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Inge Gullinger. - 23 januari 2017 15:26

En tanke slog mig igår.    Varje Facebook och blogginlägg som vi väljer att lägga up på nätet kommer säkert att vara av stort intresse för våra efterlevande släktingar.    Föreställ dig att ditt barnbarns barn som år 2117 den 23 Januari, sitt...

Av Inge Gullinger. - 13 februari 2016 16:26

    Jag vandrar och tar mig fram på ödets väg mina ben är trötta och tunga, finner tröst över att det gamla snart är väck och att något nytt börjat att blomma, jag kan inte finna dig på min ostadiga väg men när jag väl känner dig då vet jag a...

Av Inge Gullinger. - 8 oktober 2015 22:42

För en tid sedan slogs jag av en tanke om barn och deras uppfattning om världen runt om kring. När min dotter var liten så lekte vi att det rörde sig troll och jättar i skogen(mest troll) och zebror i träden.  Det bästa med skogen är ju att allt är...

Av Inge Gullinger. - 17 september 2015 18:27

Var ett tag sedan (igen) som jag var här inne och skvätte färg. Börjar bli lite dålig på det här. Det får vi försöka ändra på.   Sommaren verkar vara på sitt sista andetag medans hösten börjar bli allt mer påmind. Mycket har hänt och mycket k...

Av Inge Gullinger. - 1 augusti 2015 23:55

  Kände för att skriva av mig lite här på bloggen.  förkylningsviruset håller i sig men jag känner att det blir bättre. Själva hostan får jag nog dras med  en eller två veckor till innan det släpper.    Nackdelen med att vara ordentligt genom...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se