Direktlänk till inlägg 2 augusti 2011

Tisdag.

Av Inge Gullinger. - 2 augusti 2011 16:34

Hej mina  vänner =)


Började jobba igår och det hela kändes som sagt lite trögt men det gick =)

Idag så hade vi det första Flyttuppdraget efter semestern och det var en etta ine i stan och personen som bodde där skulle flytta till en 3 rums lägenhet en bit bort.


Jag kände att det skulle gå hur smidigt som helst eftersom detta var en etta,    en stor etta som var välmöblerad och hade ett lagom fylld kälar utrymme så detta skall väll inte vara några som helst problem tänkte jag.


Jag hög i som jag alltid brukar göra eftersom jag älskar att ge järnet men  överraskades ganska snart i hur kämpigt och hur riktigt svettigt det plötsligt blev,  "Svettig som en gris" med andra ord efter att ha sprungit upp och ner från trapporna. Och som sagt jag är inte räd för att ta i tunga saker.


Efter att allt var på plats i den nya lägenheten så körde vi tillbaks till Jobbet och Tog Lunch därefter så åkte vi till våra nya lokaler på Tennväggen och jag bara kände hur jag ångrade över att jag inte tog det lugnt.    


Ville verkligen inte jobba mera kände jag och allt var bara jobbigt  men när klockan väll blev 15:00 blev jag överlycklig och satte mig på Cykeln och trampade tungt hem.


Det första jag gjorde när jag kom hem var att slänga mig under Duschen vilket var något jag verkligen längtat efter under störe delen utav dagen =)




//Inge.


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Inge Gullinger. - Torsdag 22 feb 23:50

Sömnen uteblir med sin frånvaro, grubblerier på varför? hur? när? varför igen ...och så vidare.   Ta en tung klubba och klubba min skalle , skapa en kort minnesförlust för nattens fridsfula timmar ,.. drömma klart om lyckliga stunder, slänga sten...

Av Inge Gullinger. - Fredag 2 feb 18:24

En naturskön dröm, sann och för evigt inristad i mitt minne, ditt naturliga leende lyser lika klart som dina vackra blå ögon, ditt väsen är lika solklar som tussen solstrålar, du är älskad och alltid närvarande runt omkring mig, en skön natur en vack...

Av Inge Gullinger. - Tisdag 2 jan 21:08

Genom många dagar och många nätter finns du i mina tankar, ibland kan jag sova men oftast ej, ibland kan jag tänka på annat men sällan ej, bakom min nätthina ser jag dig, i mitt minne hör jag dig, varje ord är sann, varje ton är grann.      ...

Av Inge Gullinger. - 11 december 2023 19:45

I dom klaraste drömmar, ditt jag sällan når finner jag det omöjliga möjliga, att styra över mina klaraste drömmar, där är jag både huvudrollsinnehavaren och självaste regissören, välkommen till min drömiska värld.  ...

Av Inge Gullinger. - 10 december 2023 20:39

Du är otroligt fin, en vacker blomma som man kan älska i en evighet!     ...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards