Direktlänk till inlägg 2 december 2013

Midnattsblogg del 2.

Av Inge Gullinger. - 2 december 2013 23:23

Sitter här efter midnattstimman och försöker skriva något viktigt, men kommer inte på något? Har redan publicerat två inlägg som var ganska ok, i alla fall tycker jag det. 

 

Kanske jag ska skriva lite om mig själv ? Det gör jag ju ganska ofta! Jag har ju visat vem jag är genom mina inlägg, vid detta laget.

Öppenhet är viktigt, fast visa saker förblir under en tjock dimslöja. Blir du nyfiken??

 

Finns ingen så fullt öppen ärlig människa på jorden !! titta på dig själv, inte kritiskt menat utan det är bara så som det är. 

 

Jag skriver på bloggen, för att jag känner att jag, får ut något hos mg själv.   Känner att jag utvecklar mig själv, som person och människa. 

 

Varje dag är värd att dokumentera och nya tankar växer fram i takt, med vad man upplever och vad som visar sig i uttryck. .

 

Nykterhet är något viktigt för mig, jag har inga problem över att andra dricker i min närhet.

 

Jag dricker faktiskt alkoholfri öl, men ibland och egentligen borde jag avstå från det,  av ren princip skäll !!

 

Jag borde bli förbannad när någon tycker jag borde ta något med alkohol, men jag blir mer peppad istället och tycker det stärker mitt beslut. 

 

Jag har träffat människor, som har fått hela sina liv förstörda, genom flaskan och dom har en speciell plats i mitt hjärta.

 

Jag beundrar dom i deras dagliga kamp och i deras tro på den allsmäktige, jag är inte kristen men något finns där uppenbarligen hos dom.....:)

 

 

Nu är kl 00:01 så nu får jag ge upp skrivandet, för denna gången. Hoppas på en god natt sömn ska upp 05:00.....

 

 

//Inge Gullinger.

 

 

 

 

 

 

 
ANNONS
 
Emma

Emma

3 december 2013 00:22

Hej! Intressant inlägg..
Starkt att avstå helt fast än andra propsar för alkohol! Det visar ju bara att du är stark och står för ett bra beslut. - självförtroende är viktigt!
Ha det bra!

http://dunsaluns.bloggplatsen.se

Inge Gullinger.

3 december 2013 14:10

Tack så mycket:)
Roligt att du gillade mitt inlägg. :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Inge Gullinger. - 23 januari 2017 15:26

En tanke slog mig igår.    Varje Facebook och blogginlägg som vi väljer att lägga up på nätet kommer säkert att vara av stort intresse för våra efterlevande släktingar.    Föreställ dig att ditt barnbarns barn som år 2117 den 23 Januari, sitt...

Av Inge Gullinger. - 13 februari 2016 16:26

    Jag vandrar och tar mig fram på ödets väg mina ben är trötta och tunga, finner tröst över att det gamla snart är väck och att något nytt börjat att blomma, jag kan inte finna dig på min ostadiga väg men när jag väl känner dig då vet jag a...

Av Inge Gullinger. - 8 oktober 2015 22:42

För en tid sedan slogs jag av en tanke om barn och deras uppfattning om världen runt om kring. När min dotter var liten så lekte vi att det rörde sig troll och jättar i skogen(mest troll) och zebror i träden.  Det bästa med skogen är ju att allt är...

Av Inge Gullinger. - 17 september 2015 18:27

Var ett tag sedan (igen) som jag var här inne och skvätte färg. Börjar bli lite dålig på det här. Det får vi försöka ändra på.   Sommaren verkar vara på sitt sista andetag medans hösten börjar bli allt mer påmind. Mycket har hänt och mycket k...

Av Inge Gullinger. - 1 augusti 2015 23:55

  Kände för att skriva av mig lite här på bloggen.  förkylningsviruset håller i sig men jag känner att det blir bättre. Själva hostan får jag nog dras med  en eller två veckor till innan det släpper.    Nackdelen med att vara ordentligt genom...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se