Senaste inläggen

Av Inge Gullinger. - 17 mars 2014 21:00

Idag har jag mått otroligt bra. Känts som en inre glädje åter igen blommat ut.

Har insett att det var väldigt längesedan jag spred ljus och glädje i mina blogginlägg. 

Är bäst att försöka sprida lite glädje igen. Mest för min egen skull. Ska inte låta andra påverka mig så negativt så som dom faktiskt gjort.

 

Jag har alltid varit hjälpsam och gillat att jobba. Velat göra mera och även velat bli mera....

Ibland är det bara sorgligt att visa människor bara vill klaga och vara missnöjda.

Jag ska inte behöva ta sådant skitsnack utan låta sådant försvinna lika snabbt som det kom. 

Ska inte krypa under stolen med att jag själv varit negativ och på dåligt humör senaste tiden.

Har påverkats utav visas missnöje som varit riktade mot mig personligen.

. "Det kan inte du"  "Vederbörande personer kastar ut dig med huvudet före" (fast vederbörande personer inte sagt så) Är så trist när det är på det viset.  (Krossa jantelagen)


Jag har alltid undvikit konflikter och dragit mig undan, aldrig stått på mig. Visserligen har jag nog försökt men inte kunnat hela vägen fram.


Har pratat av mig nu hos en psykolog och skall gå ditt en gång i veckan. Redan första mötet kändes som en befrielse då jag kände hur min ryggsäck plötsligt blev lite lättare. Kan börja fylla upp den med positivare tankar och glädje ämnen istället.

 

Känns faktiskt ganska fånigt att skriva så här men ni vill ju vetta vad som försiggår i en 30 årings huvud. Alltså mitt eget huvud. Har ju tidigare nämnt att jag ska vara ärlig och öppen i min blogg. Tror många går med lite samma  tankar och upplevelser så som jag men dom kanske inte är så bereda att dela med sig av dom på en öppen blogg.

 


                                          

 

 

 

 

Skrivet av Inge.

ANNONS
Av Inge Gullinger. - 12 mars 2014 00:12

Ikväll tittade jag på gamla bilder. Det väckte många goda minnen. Det slog mig plötsligt att vänskapen faktiskt är väldigt skör.

Det räcker med ett ord eller en handling så är allt borta.

 

Familjen är väll dom man alltid kan räkna med och som alltid kommer att finnas där. Kanske naivt att skriva så? Familjer kan ju se olika ut. Men en sak tror jag på och det är att familjen alltid är förlåtande. Dom banden är långt mer tjockare än vad man tror.

 

 

"Ett gräll kan spoliera men familjen kommer alltid att leva"
(får nog jobba lite på rimmet)

 

 

Skrivet av Inge.

 

 

 

 

 

  

 


 

 

ANNONS
Av Inge Gullinger. - 10 mars 2014 23:28

Det är en härlig känsla när man känner att våren är på väg. Det är fortfarande Mars men det känns verkligen i luften. Jag vandrade mina 6 kilometer idag och det var en ren fröjd att bara vandra genom naturen och de små gårdar som finns där.

 

Ska verkligen motionera nu varje dag längst motionslinan och kämpa för att komma i form till sommaren. Fuskar lite förstås då man har gymmet vid sidan om. Vill man ha bra resultat så får man bekosta det där lila extra. 

 

När man ibland på kvällarna sluter ögonen och drömmer sig bort så tänker man på hur roligt det var för i tiden då man festade med tjejerna. När vi dansade och hade det jätte skojigt. Längtar tillbaka till dom där sommarkvällarna.

 

Har alltid tyckt att tjejer har mer roligare fester än killars. Trots att jag är kille då.

Jag kan helt enkelt inte med det där med att sitta i en soffa i timmar och hinkar i mig öl och diskutera maskiner och skiftnycklar.

 

Ärligt talat skit drygt.

 

Ska verkligen se fram memot denna vår och sommar. När jag gått ner min delvikt i sommar så får jag väll fira med en morot och kanske en cider med musik och dans ;)

 

 

Skrivet av Inge.

 

Av Inge Gullinger. - 8 mars 2014 23:31

Tar mig lite tid att sätta mig ner på kvällskvisten och skriva några nya rader. Var ett tag sedan. Har varit ledig nu en vecka och det har känts skönt och jag har varit ute hos min kära syster ett par gånger och motionerat längs Västra mark.

 

Jag har min dotter hemma tills imorgon. Hon är förkyld stackaren men annars pigg som en lärka. 

 

Hon och jag har set på film och lekt med hennes hästar. Förstår inte hur hon kan ha ett sådant hästintresse... hon har redan varit med sin mamma på ridskolan idag och när hon kom hem till mig så lekte vi i stort set under hela eftermiddagen med hästarna fram till kvällen. Jag köpte visserligen två nya filmer som vi såg: Dolphin Tale och Dinosaurie Tåget. Jag tyckte personligen om Dolphin tale. Mycket bra. Synd bara att min fjärrkontroll till dvdn är sönder, fick översätta var dom sa till min dotter då dom talade engelska men det gick hyfsat bra och när vi skulle se nästa film Dinosaurie tåget så talande dom Danska och då var det lite svårare att tyda då det är mer som en sorts grötig svenska. Att prata med ett las gröt i munnen och samtidigt försöka göra sig förstådd är ju bokstavligt uteslutet.

Men det kan ju danskarna uppenbarligen!

 

Läste lite ur en bok när min dotter hade somnat: "Toffs Bok" Visserligen hade min syster för några dagar sedan skikat hem mig med en kasse med böcker som hon läst klart och hon tänkte få mig att sluta läsa denna "speciella" bok som jag av någon anledning fastnat för.(Min syster vet oxå vad jag gillar för slags böcker)

Jag har nog läst ut doken ett antal gånger och sedan hoppat från ett kapitel till ett annat. Grejen med Toffs bok är väll av av många anledningar.....

 

Den tid han lever i är otroligt fascinerande och hur folket lever i denna framtid.

Förälskelsen han känner till denna Anna Pelle. Den resa han gör genom det okända och dom händelser som finns längst vägen. 

 

 

Ska erkänna att även jag känner igen mig lite i vad som karaktären upplever. I mitt fall var detta säkert över 12 år sedan. När det handlar om att våga när man är ung. När man verkligen blir förälskad i någon och inte vet hur man ska uttrycka sig.

 

Hon var heller inte kär i mig och det fick jag inte berättat fören två år efter när våra vägar hade slutligen skilts åt.

Min då dästa vän under den tiden berättade det slutligen för mig då jag hade fortsatt att prata om henne.

Jag vred hans öron till vansinne och till slut brast det för honom.

En sådan utskällning hade jag aldrig fått av honom innan och aldrig efteråt heller. 

Men jag blev i alla fall botad.

Jag insåg att jag varit näst intill besatt.

Hon hade världens vackraste leende och tja.... ???

Det är det jag kan komma ihåg mest av henne, som sagt så blev jag botad. Utskälld. Gud vad jag är glad för det. 

 

 

Jobbar bara kväll nästa vecka och jag är inte så glad över det. Visserligen har man ju dagarna fria men sömn rytmen blir ju totalt rubbad.

Kan ju vara skönt att jobba kväll ibland men inte flera dagar i sträck!

 

Finns det något annat att fylla i när man ändå håller på ??? Kommer inte på något mera än att jag är jäkla glaaaaad över att det snart är första maj. Våren och sommaren är min absoluta favorit tider :))

 

Sov gott mina vänner.

 

 

 

 

Av Inge Gullinger. - 12 februari 2014 23:53

Ibland kan man tycka att ett kattliv ser mer lockande och fridfullare ut. Inga bekymmer och man behöver inte ta någon skit från andra. Skött er själva så sköter jag mitt! Visserligen smakar

katt - torrfoder skit (inte för att jag har gjort det) och burkmaten ser bara gräslig ut.

Att smaska på rotor är helt uteslutet för min del samt annat krälande och flaxande. 

 

Nä hur man än vrider på saker och ting, från katt, hund, neandertalare, jägare stenåldern, moderat, Kung/kejsare så finns det nackdelar lite varstans.

 

Bättre att finna sig i att man ibland få ta lite skit från andra och inse att livet inte alltid är helt problemfritt.

 


Det handlar ju egentligen om vad DU väljer:

Du kan antingen välja att ta illa vid eller bara låta det försvinna som en vindpust.....

 

 

 

Skrivet av Inge Gullinger.

 

Av Inge Gullinger. - 28 januari 2014 20:27

Var ett tag sedan nu jag satt här och skrev på bloggen. Har haft denna förkylning sedan början på Januari och det har hållit i sig.

Fick utskrivet recept två gånger och det känns som om det ändå envisats med att hålla sig kvar. Masa slem i lungorna.

 

Har bara varit hemma en vecka men annars kämpat på.

Nästa vecka är jag ledig och då hoppas jag att jag äntligen blir något återställd och även hinner göra något roligt. Hoppas kan man ju alltid.

 

Igår kom jag 05:40 till jobbet och satte igång att skotta runt hela klubbstugan och därefter satte jag plogen på traktorn och "brummade" över konstgräsplanen sedan städade jag 1-2-3 omklädningsrum och fortsatte sen att ploga klart och när jag var klar med den biten så saltade jag hela planen och lät det ligga i två timmar innan jag borstade av planen från två håll. 

När jag kastade in handduken var kl lite efter 5.

 

Idag så jobbade jag bara till kl 13:30 ungefär, dessutom hade jag fått en jävla huvudverk. Mådde inte särskilt bra.  Jag sov några timmar när jag kom hem sedan märkte jag att jag behövde inhandla några varor på ica.

Trots snöovädret så envisades jag med att gå ut och det har man fått sota för nu.

Huvudverken kom tillbaka och jag hostade så att jag nästan trodde att lungorna skulle hostas upp. 

 

Jag har i alla fall druckit en masa tee och tagit en kortison tablett med mera så det har lugnat ner sig...

 

Ska nu bädda ner mig och försöka samla krafter tills imorgon. På fredag jobbar jag kvällen så då tänkte jag försöka åka in till Harald nyborg och köpa mig en varm overall samt handskar och halsduk. 

 

Måste jobba med mig själv och inte vara så dumt snäll och envis hela tiden. 

 

"Hälsan framför allt"

 

Skrivet av Inge Gullinger.

Av Inge Gullinger. - 9 januari 2014 17:46

Var nu 9 dagar sedan som jag var inne på bloggen. Fick en jobbig tett hosta i föra veckan som istället blivit en "skitjobbig" slem hosta.

Denna vecka har varit helt åt helsike. Varit mestadels vaken inatt av allt hostande och suttit mycket vid datorn vilket är det sämsta man kan göra. Tror jag haft årets första rekord i att sitta längst vid datorn. Dokumentärer, serier, Ockulta program samt Dokumentärer igen. Finns nog ingen som uppskattar dokumentärer så som jag gör.

 

Känns jobbigt att ha behövt ställa in min och dotterns helg då jag inte hinner bli återställd. Saknar henne redan men det går fort tills nästa gång.

 

Mina nästa tankar går till jobbet.

Jag ringde (tror det var i tisdags) till projektledaren och han sa att det var lugnt på jobbet.

 

Hoppas detta elände är över tills på måndag då det kommer att vara mycket på jobbet.  

 

 

Skrivet av Inge Gullinger.  

 

 

 

Av Inge Gullinger. - 1 januari 2014 01:36

                             Årets första blogginlägg.

 

Är nys hemkommen från en trevlig afton hos syster. Min bror firade tillsammans med oss och åt en god nyårsmiddag sedan en fika. Vi begav os ut vid 12 slaget och tittade på fyrverkerierna från berget i galgamarken över Trossö. Vi var ganska eniga om att Kommunen nog snålat lite med fyrverkerierna men det var ändå sevärt. Några knäppgökar skött iväg fyrverkerier ganska nära oss. Förmodligen inte något sunt bondförnuft men vad kan man vänta sig utav stadsrotor ;)

 

Tog nattbusen hem, det var några nöjda och glada resenärer. Var ett gäng ungdomar som tjoade och hade sig. När dom hade lämnat busen så hade dom lämnat efter sig ett gäng burkar och flaskor samt var golvet bak på busen ganska nedsölad.

 

Mina tankar gick främst till dom "stackare" som skall få tvingas städa upp efter dessa. Det luktade verkligen "friskt" ;) 

 

Skall surfa lite sedan säger jag godnatt till er alla och ett gott 2014.

 

Skrivet av Inge Gullinger.

 

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se