Senaste inläggen

Av Inge Gullinger. - 11 oktober 2013 17:29

Idag var det väldigt motigt att stiga upp ur sängen. Ville bara dra täcket över huvudet. månde lika piss som när jag la mig i sängen för att sova.

Jag övervägde om jag skulle ringa min kollega och sjukanmäla mig, men jag valde tillslut att åter kämpa på för, vem skulle fixa i omklädningsrummen och allt, som behövdes göras inför träningsmatchen på Söndag ?? 

 

Gick Jesus och sjukanmälde sig och lämnade alla sina så "kallade" får, vind för våg ?? Nä det tror jag inte !!  

 

Nyser och snörvlar hela tiden.

Åkte till Bergåsa och laddade mitt periodkort efter jobbet, åkte sedan vidare till Willys och handlade. Nu sitter jag vid datorn och ska ha en lugn Fredagskväll och kurera mig så bäst jag kan.

 

Ska in en runda till jobbet imorgon och se över om det behöver göras något mer, inför matchen på Söndag. Ska själv ha hand om anläggningen under matchen som är mellan 13:00 och 15:00 och då spelar Karlskrona och Visby.   

 

 

Skrivet av Inge Gullinger.

 

ANNONS
Av Inge Gullinger. - 9 oktober 2013 22:22

FAN vad det är synd om mig, inte för att jag vill ha din sympati eller något sådant. Näsan rinner som självaste syndafloden och en och annan nysning kommer lite överraskande då och då.

 

Jag har arbetat kvällen och kom hem, för lite mera än en timme sedan tro jag :/

Kände det väldigt motigt att stiga upp idag, men körde på från 10:00 - 21:15 ungefär. 

Tog det i alla fall lugnt idag på jobbet.

 

Är irriterad på ungdomarna som kommer och härjar, "JÄVLA UNGAR"   Uppfostringsanstalter för hela bunten !!!   

Är föräldrarna helt oförmögna, att hålla koll på vad deras ungar håller på med ???

 

SKÄRPNING !!!


OBS: att jag är sjuk och menar egentligen inte på allvar att "ALLA" barn borde skickas till uppfostringsanstalter, bara dom jävligaste såklart ;)

 

Känner mig i alla fall, febrig och lät irriterad. Inte det minsta roligt att tillrättavisa, ungdomar när man mår i detta tillståndet. Annars har jag lätt att prata med folk och informera, Det går alltid fredligt till. När dom testar gränserna så känns det ibland påfrestande. Det kändes extra svårt idag, men tror att jag höll masken ganska bra ändå ?? 

 

 

 

Skrivet av Inge.

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

ANNONS
Av Inge Gullinger. - 7 oktober 2013 21:52

                                 "En oväntad inblick".

 

Tycker verkligen åren går så fort fram, ibland stannar man upp och tänker, på hur det var för i tiden. Låt oss färdas tillsammans 10-15 år tillbaka i tiden, en tid då man var en tonåring och det var under dessa år som jag tycker var dom viktigaste åren i mitt liv. Visserligen var jag en mycket omogen person, men jag gjorde "framsteg"

 

Minns dom kompisar man hade, som då betydde mycket för mig....

 

Jag har träffat flera personer under årens lopp, som har påverkat mig mycket som människa, och som varit viktiga pusselbitar till den person, som jag har blivit idag.

Visa kompisar var  helt "negativa" för mig, medan andra har varit "ovärderliga"

 

Vi träffar olika sorters personer, alla gör starka intryck och som kan bidra till förändringar i våra tankesätt och vall. Det kan vara dom mest usla "individer" som bidrar mest till positiv utvekling, konstigt nog...för att man kan dra bra lärdomar utav hur dessa människor beter sig... Konstig förklaring men ni kanske förstår ??  

 

 

Minns en tjej som jag en gång var bered, att göra vad som helst för. Jag beundrade hennes hår och hennes ögon och i allt hon gjorde. Ville liksom bara vara där, där hon var. Vi blev aldrig något par, vi bara hängde mycket ihop på lunchen och rasterna.

 

När våra vägar tillslut skildes åt, tog det säkert två år innan jag slutade att tänka på henne, när jag oväntat kom i kontakt med henne, över internet, för ungefär ett år sedan så förvånades jag över hur, annorlunda jag faktiskt såg på henne nu, i jämförelse på hur jag faktiskt såg på henne då.

 

Hon hade inte förändrats på ett negativt sätt, tvärtom är hon säkert lika trevlig som i "the real life" men det lila som jag hade kontakt, gav mig ändå den uppfattningen, att hon var en "annan person" än den person, som jag en gång kände.... 

 

 

                               "En intressant inblick"

 

 

Helt klart förändras vi ju mer vi samlar på oss i vår " livets ryggsäck " desto mer visare och klokare blir vi.

 

Självklart finns det alltid någon "besserwisser" som ska vara klokare än den andra. Någon tycker säkert att jag inte är riktigt klok som sitter och skriver ner sådant här trams!

Men den personen är ju helt klart inte Inge,  

 

 

 

 

 

 

.

 

Inge Gullinger.

 


 

 

 

 

Av Inge Gullinger. - 1 oktober 2013 02:41

Sitter uppe och skriver några rader då jag inte längre tycker att det spelar någon roll att gå och lägga sig. Kattdjäveln har drivit mig till vansinne, Mjauar och låter så fort jag lägger mig och krafsar på dörarna och när är jag uppe så är den lugn. Höll på att jaga katteländet och få den till tystnad men då hade mitt tålamod slutligen nått sin botten.....

 Gud vad jag hattar den katten !!! Hade det inte varit min systers kattelände så hade jag kastat utt den med huvudet före!  Helvetes jävla katt som för en så jävla massa oväsen så fort jag läger mig!!! 

Det är som om den inte vill att jag ska sova.... Nu när jag sitter här och skriver så ligger den och är alldeles knäpptyst.

 

Jävla katt. Skulle inte förvåna mig om det är en reinkarnation av Stalin eller Hitler ?? 

 

 

Av Inge Gullinger. - 30 september 2013 20:56

                               Kattdrottningens lilla undersåte.

 

Klockan är strax över nio på kvällen och jag har fått sova några timmar eftersom jag fick sova så lite igår natt.

Jag har varit kattvakt i lite mer än ett dygn nu. Min syster har fått problem med insekter i sin lägenhet så hon behövde någon som kunde vara kattvakt åt henne i några dagar då Anticimex ska komma och besprutat hennes lägenhet.     

 

Jag var dessvärre den ände som kunde ställa upp och p.g.a att jag ALLTID  ställer upp för mina syskon så 

tog jag mig an Kattdrottningens undersåte.

 

 

                               En natt av ett intensivt jamande!

 


Igår hämtade jag katten och de tillbehör som skulle med. Min syster bar kattburen.

När vi kom till busshållplatsen så satt redan ett annat par där. Två nyförälskade asiater som var i fullgång med att uttrycka sin kärlek för varandra så det var lite oroande, man hoppades att dom inte skulle gå längre än vad dom redan hade gjort!

 

Jag har inte någonting emot att två människor uttrycker sin kärlek för varandra men det måste ju ändå finnas en spär någonstans.

Man vill ju inte ha en "Liveshow" på öppen gata.

 

åter till det jag ska skriva om....

 

Katten överlevde bussfärden till Jämjö och vi kom hem till min lägenhet och ställde kattlådan och matskålar med mera till rätta.

 

Efter att jag och min syster gått gris farmar rundan så åkte hon hem.

På kvällen när jag skulle gå och lägga mig så satte katten i gång med ett intensivt jamande!!! jag försökte med allt men fick inte tyst på eländet!!!!

 

När katten väll hoppade upp på min säng så tystnade katten och jag kände att äntligen nuuuu, kan jag få sova :)

men när jag slött ögonen och kände att jag hade John Blund inpå mig så startade katten med sitt vanliga karaoke melodi och man var någott frustrerad när klockan hade passerat kl 2 på natten.

 

När klockan var 4 så kände jag att det var lika bra att gå upp och göra frukost, katten lugnade sig en aning när jag var uppe och jag kände att jag ville bort från min lägenhet som blivit ockuperad av kattdrottningens undersåte.

Efter att jag get både mig och katten frukost och nytt vatten så gick jag till jobbet och då var klockan 05:25 skulle jag tro.

 

                                 Trött så man mår riktigt illa.

 


Under arbetsdagen så kände jag mig väldigt förstörd efter nattens händelser och på grund av att jag hade sovit så pass lite så kände jag ett illamående som kom och gick, jag försökte slutta ögonen vid ett flertal tillfällen men det gick inte så bra. 

kastade in handduken klockan 13:10 ungefär då jag åkte till Ica för att handla lite kattleksaker och några delikatess burkar till katten samt lite mjölk samt något gott att äta till mig själv.

 

Väll hemma så åt jag lite och sedan så la jag mig och sov några timmar.

Nu sitter jag och skriver på Bloggen.

Katten ligger på golvet bredvid stolen som jag sitter på. Han är väll trött efter att ha jamat så mycket nu under eftermiddagen då jag legat och sovit och denna gången haft dörren stängd.

 

Kommer definitivt inte att skaffa mig en egen katt.

 

Skrivet av Inge Gullinger.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Av Inge Gullinger. - 27 september 2013 22:05

                             Ett vårtecken.

 

"Snälla modernatur ge mig våren tillbaka, jag vill andas in den ljuva vårsolen och det med hast för snart är det dags för vintern och då är det dags för mer kyla och frysen mark, jag vill kunna gräva och svettas under korpen när jag plöjer din mark "

 

Skrivet av Inge Gullinger.

Av Inge Gullinger. - 27 september 2013 20:00

                               ÄLSKADE FREDAG.

 

Känns verkligen när det är Fredag, att helgen närmar sig.

Hösten kommer allt närmare och det blir kyligare och det blir allt mörkare på kvällen.

Har annars hunnit med mycket idag, efter jobbet så åkte jag och handlade sedan åkte jag vidare till min kära syster på en liten snabb visit.

 

På bussen hem så kände jag att man började riktigt varva ner och tankarna kom flygande genom huvudet när man plötsligt slött ögonen. Tankar som ofta flyger på en när man minst anar det.... Varför har vissa det mycket bättre än andra ?? Hur kan vissa människor behandla andra illa ?? Varför finns inte Jultomten ??

 

Förstår mig inte på vissa människor som behandlar andra på ett så ohederligt sätt.

Lögner som fladdrar i vinden och som bara väntar på att få landa.....

 

                      Sanningen kommer fram för eller senare!!

 

Jag anser inte att jag har rätten att döma, men jag anser att jag har rätten att bry mig om han/henne.


                              


                            Att skjuta budbäraren. Det tråkiga är att när man vill göra det som känns rätt kan det också bli på det sätt som man minst anar det. Att just "budbäraren blir skjuten" Det som man tro sig är det enda rätta kan kosta dig dyrt.....

 

 

                          Ett konstigt fenomen ändå

 

Känner du att du måste vara budbäraren och berätta en sanning en sanning som kommer att svida för motparten så finns alltid den risken att just du blir häng istället, bara för att det var just du som kom med den. Underligt ändå ??

Man kan tycka att man har gjort en jätte tjänst men istället blir det jättefel.

Jag har agerat budbärare en gång för många år sedan, men då blev det tack och lov så som jag hade hoppats, jag blev verken skjuten eller hängd. 

 

Andra gånger har jag bara "tigit" för att jag visste att det inte var värt det.

Mycket beror också på hur nära du står personen i fråga och de runt om kring dig. Kan det vara värt? Vad tycker dom andra om det som kan tänkas vara ??

För om du vill göra det som känns rätt, ha också det i beräkningen att du kan bli själva syndaboken !!!!

 

 NOG OM DET!!!                      


Moderater hör gärna hemma i den kategorin människor!!
Politiker överhuvudtaget.

 

Andra tankar som kan komma, är hur livet kan se annorlunda ut för andra.

Jag har på senare år träffat människor som jag kände under barndomens dagar, vissa har jag bara hört talas om, men förstår att livet kan se olika ut. 

Livet har sina upp och nedgångar men vill man så kan man ändra på sin situation....Vi har alla upp och nedgångar i ett samhälle som detta..

 

 

 

 

 

 

Skrivet av /Inge Gullinger.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Av Inge Gullinger. - 12 september 2013 11:58

Har varit sjuk sedan i Måndags. Arbetade halva måndagen innan jag kände att nu blev det stop!!

Undra vad det är för virus som man fått ??? Kände ett illamående som kom och gick!

Känner mig ännu påverkad av viruset, känns som om det inte riktigt vill bryta ut heller.

 

Haft konstiga drömmar också, i förgår drömde jag att jag var högst upp på en fallfärdig skyskrapa och jagades av flera varulvar!!! Vet inte hur det slutade men det skulle vara ett bra recept på en bra skräck film !!!  

 

Annars har jag haft lite dåligt samvete över att vara hemma! Kan inte påminna mig om att jag har stannat hemma en enda dag sedan jag blev anställd på IP.

Föra året drabbades jag av ett jobbigt virus under mellandagarna efter Jul men jobbade ändå ensam med att ordentligt storstäda omklädningsrummen i 1an och 2an. 

 

Vi har 5 omklädningsrum där jag jobbar så det är i regel bara jag som tar dom. När det gäller dom mer större storstädningarna så är det bara jag som gör dom. Men jag är stolt över mitt arbete som grönytevårdare samt lokalvårdare, vaktmästare,  ja många roller i ett...   

 

 Man kände sig extra stolt i vintras när några av dom gästande lagen kände sig som hemma, vi fick mycket beröm för hur rent och fint det var och det värmer när man vet att det arbete man läger ner uppskattas.

 

Mitt uppdrag som  grönytevårdare är jag också stolt över och känner att jag hela tiden lär mig  något nytt.

 

Nu låter det som om jag bara sitter här och skryter om hur duktig och bra jag är men så är det inte.... Jag är bara glad och tacksam för mitt jobb och känner att jag har hittat rätt.

 

Vist det är inget dyrt kontorsjobb eller någon politikerpost, ...man blir lätt skitig där jag jobbar, svett och sådant och ibland även täkt av nytt klippt gräs.......

 Jag tycker om att skita ner mig ibland :)

 

Tänker gå till jobbet imorgon, hopas att mina kolleger försökt klara sig bäst dom kan utan mig!

 

 

// Inge.

 

 

 

 

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se